Så går det till att boka

1. Förfrågan

Meddela oss vilken typ av resa du är intresserad av och när du vill åka, antingen genom ett formulär på hemsidan eller över telefon. En förfrågan är inte bindande. Tänk på att vi gärna skräddarsyr en resa åt er, och förkortar/förlänger/förändrar de resor som finns på hemsidan efter dina önskemål.

2. Offert

Vi återkommer med en offert om resans upplägg och pris. Du meddelar oss om du önskar att förändra något i vårt reseförslag.

3. Bokningsbekräftelse

Du bekräftar att du accepterar reseförslaget och priset och går vidare med din bokning genom att betala en handpenning om 2000 kr per resenär. I de fall det inte går att ställa ut avbokningsbara flygbiljetter betalas även flygbiljetten.

Handpenningen dras sedan av den slutgiltiga inbetalningen. Vid bokning av resa med avresa inom 30 dagar betalas hela belopp direkt.

4. Slutbetalning av resan

30 dagar före avresa ska slutbetalningen vara gjord enligt de betalningsanvisningar som skickas till dig. Om slutbetalning ej har kommit in innan sista inbetalningsdatum är grundregeln att avtalet ses som annullerat. Självklart diskuterar vi detta om en sådan situation skulle uppstå.

Betalning

Du kan antingen betala till postgiro eller direktöverföra beloppet till vårt bankkonto:

Bankgiro: 107-5134
Konto SEB: 5011-10 676 34

Betalning från utlandet

Vid betalning från utlandet måste IBAN och BIC-koden anges.

IBAN: SE9250000000050111067634
BIC (tidigare Swift): ESSESESS

5. Klart för resa till Sri Lanka!

Vi skickar alla bekräftelser och all information som gör att du känner dig helt trygg vid avresa och ankomst till Sri Lanka!