Om Serendip Travels AB

Välkommen (eller Ayubowan som det heter på Sri Lanka)!

Serendip Travels AB är en researrangör specialiserad på individuella resor till Sri Lanka.

På persiska och urdu heter Sri Lanka “Serendip”. Från persiskan härstammar också det engelska ordet serendipity. Det kan kanske närmast översättas som glad överraskning, vilket är precis vad vi strävar efter för våra resenärer.

Serendip Travels AB har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket skyddar dig som resenär. Du kan läsa mer om resegarantin här och kolla upp oss som arrangör här.

Vi anordnar flera olika typer av resor till Sri Lanka. Här på hemsidan finns föreslagna paketresor men du har även möjlighet att skräddarsy din egen resa efter önskemål. Eftersom man ofta tar sig runt med privat chaufför finns stor flexibilitet. Vårt team på Sri Lanka består av chaufförer och guider och vi har samarbeten med de hotell som vi tycker är bäst och mest prisvärda på ön.

Vi förespråkar “Fair Travel”, som innebär stort ansvarstagande både för oss som researrangör och dig som resenär. Vi vill skapa så stor social och ekonomisk nytta för Sri Lanka som möjligt och gör det genom att jobba mycket med lokala partners. Vi vill också att våra resenärer ska vara medvetna flygets utsläpp, och erbjuda möjligheter till klimatkompensation.

Som företag tror vi på att ha starka interna värderingar. Värderingarna ska vara djupt integrerade i det dagliga arbetet, och inte bara vara ord på ett papper. Vi sätter lika stort värde vid att våra resenärers förväntningar verkligen ska överträffas, som att Serendip Travels AB ska vara en fantastisk arbetsgivare.